Καθοριστικό μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό ραντεβού του κονσόρτσιουμ που ηγείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι ξένοι συμπαίκτες του Dpg βρίσκονται στη χώρα μας από τα μέσα της εβδομάδας και εμφανίζονται πανέτοιμοι να συναντήσουν τον πρωθυπουργό και να αναλύσουν το πλάνο τους.
Σύμφωνα με την Livesport παρόντες θα είναι πλην των ξένων επενδυτών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο στενός του συνεργάτης, Σταύρος Κωνσταντινίδης, ενώ το ραντεβού έχει κλείσει για τις 11.30.
Τα βασικά ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι αφορούν φυσικά τον συντελεστή δόμησης, όπου οι άνθρωποι του Athens Alive επιθυμούν αύξηση του από το 0.4 στο 0.6 και τα επόμενα βήματα μέχρι την εκπόνηση του «ειδικού χωρικού σχεδίου» για τη περιοχή της Καλογρέζας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη συνάντηση αναμένεται να διευκρινιστεί αν και με ποιον τρόπο η κυβέρνηση επιθυμεί συνεργασία του «Athens Alive» με το fund της Pan Asia του Παϊροτζ, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, ο Παναθηναϊκός.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






