Stoiximan Super League

Μέσα Κάμπος και Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα προέκυψαν στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, καθώς Τζάλμα Κάμπος και Γκόικο Τσίμιροτ επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς και τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Λόγους για να χαμογελά είχε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός είδε τόσο τον Τζάλμα Κάμπος, όσο και τον Γκόικο Τσίμιροτ να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που τους άφησαν εκτός τις προηγούμενες μέρες και να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Βάσει αυτής της θετικής εξέλιξης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπολογίζει και τους δύο για το πρώτο ματς κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Η κυριακάτικη προπόνηση ήταν η πιο έντονη της εβδομάδας πριν τον αγώνα της Τιφλίδας, αυτό που οι προπονητές ονομάζουν “κορύφωση”.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, η προπόνηση είχε ασκήσεις τακτικής σε μικρό χώρο, καθώς και ασκήσεις μετάβασης από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο σε έντονο ρυθμό.

Κανονικά συμμετείχαν οι Τζάλμα Κάμπος και Γκόικο Τσίμιροτ που χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ελαφρών ενοχλήσεων. Μόνο ο Τάσος Δημητριάδης λόγω ίωσης δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο στις 19:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x