Stoiximan Super League

«Μέσα» ο Μπάρκας, νοκ άουτ ο Πατίτο

Ο Βασίλης Μπάρκας επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στην ΑΕΚ. Θεραπεία για Πατίτο, που λογικά χάνει τα δύο τελευταία ματς των play offs.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει άμεσα πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ήδη η προσοχή έχει στραφεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπου στόχος είναι η νίκη που θα απομακρύνει τον όποιο κίνδυνο να τερματίσουν οι «κιτρινόμαυροι» τελευταίοι και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την πρωτιά στα play offs.

Ο Βασίλης Μπάρκας επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες ξεκίνησε θεραπεία για το θλαστικό τραύμα και το οίδημα στο δεξί του πόδι από χτύπημα στον χθεσινό αγώνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός όλα δείχνουν πως χάνει και τα δύο τελευταία ματς της σεζόν, ενώ δύσκολα θα επανέλθει ο Χρήστος Αραβίδης που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι ο Όγκνιεν Βράνιες, που χθες αποβλήθηκε.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (19:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x