Stoiximan Super League

Μετά την Ομόνοια ξεκαθαρίζει του εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Το τελευταίο τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, αλλά ούτε ο Ολυμπιακού, ούτε η πλευρά του παίκτη και η Φενέρ δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Στο προσκήνιο επέστρεψε ξαφνικά το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό.

Το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα, το οποίο υποστήριζε πως ο Αφρικανός εξτρέμ είναι κοντά στους Πειραιώτες έκανε αίσθηση και υπήρξαν στη συνέχεια αρκετά ρεπορτάζ που έδιναν συνέχεια στην υπόθεση.

Ωστόσο, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν ως πάγια τακτική να μην επιβεβαιώνουν και να μην διαψεύδουν οποιοδήποτε θέμα αφορά τα μεταγραφικά μέχρι να… πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα, το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ούτε η τουρκική ομάδα ούτε η πλευρά του παίκτη επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αν και το TRT Sport που έβγαλε το πρώτο ρεπορτάζ είναι έγκυρο στα θέματα της Φενερμπαχτσέ.

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να ασχοληθούν πιο «ζεστά» με τα μεταγραφικά μετά το αποψινό ματς με την Ομόνοια (ίσως και μετά τη ρεβάνς στο ΓΣΠ), έχοντας πάντα ανοικτές τις κεραίες τους για μεταγραφικούς στόχους που έχουν γίνει γνωστοί ή δουλεύονται στο παρασκήνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x