Stoiximan Super League

Μεταγραφή μόνο αν υπάρξει αποχώρηση στον Ατρόμητο

Με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και πάνω από όλα σύνεση αποφασίζουν στον Ατρόμητο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οι σφυγμοί έχουν πέσει, η απογοήτευση δεν παύει φυσικά να υφίσταται, αλλά στον Ατρόμητο έχουν σηκώσει το κεφάλι και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα δεδομένα της επόμενης μέρας.

Το «χαστούκι» του αποκλεισμού από την Ντιναμό Μπρεστ ήταν μεγάλο και οι Περιστεριώτες δεν το κρύβουν, αλλά είναι αποφασισμένοι να γίνουν ακόμα πιο ώριμοι και κυρίως πιο δυνατοί από αυτό το... μάθημα.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, έχουν υπάρξει συζητήσεις και έχει παρθεί η απόφαση ότι προσθήκη θα υπάρξει μόνο αν και εφόσον υπάρχει αποχώρηση, είτε μέσω πώλησης είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και υπάρχει πεποίθηση ότι εφόσον δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, τότε θα παρουσιαστούν... ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, με την Ντιναμό Μπρεστ δόθηκαν τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.

Βέβαια, σε όλα αυτά μπαίνει και η εξίσωση του οικονομικού σκέλους, αφού είναι αρχή του Γιώργου Σπανού να μην διακινδυνεύεται η βιωσιμότητα της ομάδας και ήδη χάθηκαν έσοδα (κοντά στις 300.000 ευρώ) από τον πρόωρο αποκλεισμό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x