Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Είχαμε υπομονή και φτάσαμε στη νίκη»

Στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα απέδωσε το 3-0 επί του Παναιτωλικού ο Ηρακλής Μεταξάς μετά η λήξη της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ηρακλής Μεταξάς τόνισε πως τους επηρέασε θετικά η ατμόσφαιρα που επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» και θεωρεί πως το αποτέλεσμα «ξεκόλλησε» την ομάδα του επιθετικά, ενώ ανέλυσε τους χώρους που βρήκαν στην αντίπαλη άμυνα για να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Αναλυτικά: «Δείχνει την επιτυχία του να είσαι πιστός στη δουλειά σου, σε αυτό που κάνεις, να έχεις υπομονή. Αυτό έφερε το αποτέλεσμα. Είδατε και τώρα την ατμόσφαιρα που έχουν τα παιδιά, την κερκίδα. Είχαμε καλή αίσθηση σήμερα».

Για το αν το συγκεκριμένο παιχνίδι «ξεκλείδωσε» οριστικά την ομάδα του αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι. «Ελπίζω πως ναι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βάλουμε και το τέταρτο, αλλά μη ζητάμε πολλά, σκοράραμε τρία γκολ, πήραμε τους τρεις πόντους, είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το τι ακριβώς έκανε η ομάδα του παραπάνω, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ώστε σήμερα να επικρατήσει με ευρύ σκορ είπε: «Αυτό έχει πάντα να κάνει με τον αντίπαλο, με κάποιους χώρους που τους είδαμε και πριν στην ανάλυση. Απλώς, στην αρχή θέλαμε να βγούμε πολύ γρήγορα σε αυτούς τους χώρους. Έπειτα με υπομονή, το κάναμε καλύτερα».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε αν η διακοπή θα βοηθήσει τον «Αγιαξ της Ηπείρου». «Μας βοηθά η διακοπή, γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να περνάει χωρίς να μπούμε δυνατά στην προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x