Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Τη μία χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ, την άλλη πιο κει…»

Ο Ηρακλής Μεταξάς άφησε αιχμές για τη διαιτησία, μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής των Γιαννιωτών άφησε αιχμές για τη διαιτησία, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να θεωρούν τελειωμένο τον ΠΑΣ στην υπόθεση της εξόδου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το ότι ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην κατάκτηση του βαθμούς της ισοπαλίας: «Όχι μόνο στον ένα βαθμό γιατί είχαμε και αντεπίθεση που μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Τη μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε. Μπορούμε να επηρεάσουμε το πρώτο κακό μισάωρο, παίξαμε με φόβο για 30 λεπτά. Ευτυχώς στο δεύτερο το διορθώσαμε και είδαμε ωραίο ματς».

Για το ότι δεν μπήκε δυνατά ο ΠΑΣ: «Εμείς ερχόμαστε εδώ και οι νεαροί μπορούν να τρομάζουν, τους προετοιμάσαμε αλλά είναι άλλο να το λες άλλο να το βλέπεις»

Για το ότι είχε πει "πάμε για νίκες μέχρι το τέλος": «Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Όλα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x