Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Κρατήσαμε την ηρεμία μας και ένα γκολ έφτανε, βοήθησε και το γήπεδο»

Ο Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε στην σωστή προσέγγιση των παικτών του ΠΑΣ που έφερε και τη νίκη επί της Λαμίας, ενώ «φωτογράφισε» και τον κακό αγωνιστικό χώρο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μετά το ματς και τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας ο Ηρακλής Μεταξάς, σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV.

«Ήταν αρκετά δύσκολη νίκη. Όπως είχα πει και πριν το ματς, το σημερινό παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο κόντρα στην ΑΕΚ. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί, γιατί προσπαθούσαν με τις πάσες που έκαναν να μας τραβήξουν προς τα έξω και το μόνο που είχαν ήταν γεμίσματα, τα οποία με μια κόντρα ή μια δεύτερη μπάλα θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα. Γι’ αυτό καλά κάναμε και κρατήσαμε την ηρεμία μας, δεν ανοιχτήκαμε πάρα πολύ και όταν παίζεις έτσι συνήθως ένα γκολ φτάνει», ανέφερε ο τεχνικός των Ηπειρωτών.

Όσο για το αν ευνόησε τον ΠΑΣ Γιάννινα η αλλαγή έδρας; «Δεν ξέρω αν ήταν πλεονέκτημα, αυτό που ξέρω είναι ότι το καλό γήπεδο μας βοηθάει γιατί προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα από πίσω και στην πίεση να παίξουμε μπάλα και σ’ ένα χειρότερο γήπεδο αυτό σίγουρα δεν βοηθάει», απάντησε με νόημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x