Stoiximan Super League

Φουλ αποδοκιμασίες για Μεταξά στα Γιάννενα – «Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα»

Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα επεφύλασσαν υποδοχή με αποδοκιμασίες και συνθήματα στον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος απάντησε μέσω των δηλώσεών του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης με ανατροπή, παίρνοντας σπουδαία βαθμολογική ανάσα αφού έφτασε τους 9 πόντους, όσους και οι Αρκάδες.

Πέραν από τους πανηγυρισμούς, οι οπαδοί του ΠΑΣ επεφύλασσαν υποδοχή με αποδοκιμασίες και συνθήματα στον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος στο τέλος την περασμένη σεζόν έφυγε από τους Ηπειρώτες και πήγε στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός, πάντως, θέλησε να απαντήσει μέσω των δηλώσεών του στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Αφού ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του αναφορικά με την επιστροφή του στους «Ζωσιμάδες», λέγοντας αρχικά πως «πλέον βρίσκομαι σε άλλη ομάδα», ενώ στη συνέχεια έριξε την… μπηχτή του: «Φαίνεται πως ο κόσμος ξεχνάει εύκολα», ανέφερε, εννοώντας την περσινή σεζόν με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

«Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε μεγάλη ευκαιρία μετά το γκολ, μετά μπήκαμε σε ένα mood να κερδίσουμε, πήρε τη νίκη ο ΠΑΣ και συγχαρητήρια», είπε αρχικά στη NOVA.

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Παίζουμε ένα στυλ τίκι-τάκα που δεν θέλουμε, μπορείς να το κάνεις μετά από 3-0 ή 4-0 και δεν θα είχαμε πρόβλημα αλλά όχι όταν ψάχνεις το δεύτερο γκολ».

Για τα συναισθήματα στην επιστροφή του: «Είχαμε πέρσι καλές στιγμές, τα συναισθήματά μου είναι αλλού τώρα πλέον βρίσκομαι σε άλλη ομάδα. Όπως βλέπετε πως ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x