Stoiximan Super League

Μεταξάς: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο θαρραλέοι αλλά δεν κάναμε καθαρή ευκαιρία»

Οι πολλές απουσίες του ΠΑΣ, δυσκόλεψαν τους Γιαννιώτες στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε και ο Ηρακλής Μεταξάς.

Τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και τα κρούσματα κορωνοϊού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος σημείωσε ότι η ομάδα του έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεταξάς:

«Έχει δύο πλευρές το νόμισμα. Με όλα αυτά που γίνονται με τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς. Παιδιά παίζουν σε άλλη θέση, που δεν έχουν συνηθίσει. Θέλαμε να παίξουμε με πιο πολύ θάρρος. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Με αυτή την 11αδα πηγαίναμε καλύτερα στην προπόνηση, αλλά απόψε παίζαμε με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν προπόνηση.

Στο 2ο μέρος συζητήσαμε και τακτικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Ξεκινάει το ματς και έχουμε από έναν πόντο και δεν θέλουμε να τον χάσουμε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει φόβος. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο θαρραλέοι αλλά δεν κάναμε καθαρή ευκαιρία.

Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στο επόμενο ματς. Ελπίζω να γίνουν καλά τα παιδιά. Ο πάγκος ήταν γεμάτος, αλλά πολλά παιδιά ήταν άρρωστα, οπότε το σκέφτεσαι για να τον βάλλεις αλλαγή. Με μία προπόνηση ή με ένα ατομικό πρόγραμμα. Μερικές αλλαγές έγιναν επειδή έπρεπε να γίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x