Stoiximan Super League

Μετράει απουσίες εν όψει Παναθηναϊκού

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού εν όψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι νεοαποκτηθέντες Πάουλο, Κόρσιενς και Βασιλάρης στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, ενώ ο Ντιέγκο Μπεχαράνο και ο Κωνσταντινόπουλος για άλλη μία μέρα ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Λιονέλ Πόντες περιελάμβανε: προθέρμανση, 5Χ2, τελειώματα φάσεων, αμυντική οργάνωση σε δύο γκρουπ και τουρνουά τεσσάρων ομάδων των 5 ποδοσφαιριστών.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (ώρα 9.00), ενώ το βράδυ (ώρα 8.00) οι Αγρινιώτες δίνουν φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x