Stoiximan Super League

Μετωπική Αλαφούζου με Σαββίδη και μήνυση στον γιο του

Σε ολική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις Γ. Αλαφούζου-Ι. Σαββίδη, με τον πρώτο να εμφανίζεται οργισμένος λόγω της στάσης του δεύτερου και σχεδιάζει… αντεπίθεση. Στα σκαριά μήνυση στον Γιώργο Σαββίδη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απογοητευμένος με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και οργισμένος με τη στάση του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο κάποτε είχε πολύ καλές σχέσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» νιώθει προδομένος και προσβεβλημένος σε προσωπικό επίπεδο από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport». Τόσο εξαιτίας της ρεβάνς Κυπέλλου με τον «δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα, όπου έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής, Γιώργος Κύζας, όσο και λόγω των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο ματς κόντρα και πάλι στον ΠΑΟΚ για τα play offs της Super League, καθώς οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για τους «πράσινους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε ανήμερα της απώλειας του πατέρα του, να ξεχαρβαλώνεται αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, και να δημιουργούνται ακόμη πιο μεγάλοι κίνδυνοι (όπως το ορατό -3 από τη βαθμολογία), αλλά και υπονοούμενα από πλευράς ΠΑΟΚ περί ηθικών και φυσικών αυτουργών. Το τελευταίο εξόργισε τον Γιάννη Αλαφούζο που θεωρεί ότι η αντίπαλη πλευρά δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι πενθούσε.

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, πρέπει να περιμένουμε… σκληρό ροκ ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ετοιμάζει τη δική του αντεπίθεση και είναι πιθανόν να την κάνει μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι». Θα μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», είναι στα σκαριά μήνυση στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, που έβρισε διαδικτυακά τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x