Stoiximan Super League

Το western του Κουρμπέλη, ο Τζέισον Στέιθαμ και ο γαλλικός κινηματογράφος

Πώς πέρασαν τον χρόνο τους στη διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα για το Ντίσελντορφ τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα το «χτίσιμο» στο Χορστ της Ολλανδίας. Οι πράσινοι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 31 Ιουλίου. Στην πτήση από την Αθήνα για το Ντίσελντορφ, ποδοσφαιριστές και μέλη της αποστολής βρήκαν διάφορους τρόπους για να περάσουν την ώρα τους.

*Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης το έριξε στην ταινία, παρακολουθώντας ένα σύγχρονο western. Την ίδια στιγμή, ο Μαουρίσιο έπαιζε ένα ποδοσφαιρικό επιτραπέζιο πριν βάλει κι αυτός να δει ταινία, ενώ ο Αϊτόρ διάβασε ένα βιβλίο.

*Λάτρης της ταινίας και ο Δημήτρης Σαραβάκος, που είδε φιλμ με τον Τζείσον Στέιθαμ, ενώ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο τιμ μάνατζερ των πράσινων, παρακολούθησε μια γαλλική ταινία. Ο Χρήστος Κόντης έβλεπε με προσοχή πλάνα προπόνησης τραβηγμένα από drone, ενώ ο Σωκράτης Διούδης προτίμησε κι αυτός να δει στιγμιότυπα από την προπόνηση μέσω του κινητού του. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν και κοιμήθηκαν, προκειμένου και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της σκληρής δουλειάς που τους περιμένει από την πρώτη κιόλας μέρα.

*Μεταξύ των επιβατών της πτήσης ήταν και ένας Γάλλος λάτρης του Σανκαρέ, οπαδός της Μπορντό στην οποία ο θηριώδης ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί! Μόλις αντιλήφθηκε τον χαφ του Παναθηναϊκού του ζήτησε να υπογράψει ένα αυτόγραφο στην κάρτα επιβίβασης. Ο Σενεγαλέζος το έκανε με μεγάλη προθυμία και χαρά.

πιλότος της πτήσης προς Ντίσελντορφ ευχήθηκε μέσω ανακοίνωσης από το μικρόφωνο στον Παναθηναϊκό να έχει μία καλή προετοιμασία και κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια έκανε τις ευχές του συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x