Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μικρογραφία της φετινής σεζόν το χθεσινό ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τη δική του ανάλυση για το χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα ματς μικρογραφία της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι που ψάχνεις παίκτη από τη μέση και μπροστά που διακρίθηκε. Αν δεις την εικόνα, που ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του Παναθηναϊκού, δεν έχει διακριθέντες, με οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα ότι η ομάδα αυτή έχει φτάσει στο ταβάνι της, παίζει καλύτερα από ό,τι μπορούσε. Μπροστά δεν υπάρχει ατομική ποιότητα, όμως αυτό το σύνολο κάνει την προσπάθειά του, παράγει και βρίσκει γκολ από παντού. Με Μουργκ, Μιτρίτσα και τον “παππού” τον Μπίσεσβαρ», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Υπήρχε περίπτωση να μην φανεί η διαφορά μεταξύ Μπίσεσβαρ και Μουργκ; Κάνει ό,τι μπορεί ο Μπίσεσβαρ σε αντίθεση με ό,τι προσφέρει ο Μουργκ. Και ο Ζίβκοβιτς δεν είναι καλά. Είναι φιλότιμος και χθες είχε μία ασίστ, αλλά ο ΠΑΟΚ περιμένει κάτι καλύτερο από εκείνον. Ο πρωταγωνιστής και διαφέρει έναντι τον άλλων είναι ο Κούρτιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει την κρίση του, στην οποία είχε και ο προπονητής την ευθύνη του, όπως έχει παραδεχθεί».

Στη συνέχεια, ο Τσορμπατζόγλου μίλησε για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ: «Δεν γίνεται να κατεβάζει μία ενδεκάδα, να κάνει κάποιες επιλογές, και να μην σκέφτεσαι ένα παιχνίδι όπως της Τετάρτη που είναι ένας πρώτος τελικός στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, δεν έπρεπε να βγάλει κάποια στιγμή τον Άκπομ; Πίστευα ότι θα έμενε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά έγινε χθες με τον Παναθηναϊκό. Ενόψει της Τετάρτης, δεν προκύπτει κάτι για την ομάδα. Ο Ζαμπά είναι θέμα ημερών να επανέλθει, αλλά και πάλι χωρίς προπονήσεις δύσκολα θα μπει στα πλάνα. Και ο Ελ Καντουρί που αναμένεται να επιστρέψει, δύσκολα θα παίξει. Θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, με τον Κρέσπο στα στόπερ και αν θα ξεκινήσει ο Βιεϊρίνια για 50-60 λεπτά και ο Μπίσεσβαρ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αναγκαστικά θα βγει όλη η χρονιά με τον Αουγκούστο στο “10”. Δεν είναι αυτή η θέση του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x