Stoiximan Super League

Μικροπροβλήματα για Αναστασίου

Χωρίς τους Γιώργο Κουτρουμπή και Σπύρο Ρισβάνη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν και οι Αποστολόπουλος και Ταμπάκης.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές είχε δικαιολογημένα στο… απουσιολόγιο ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το προσεχές ματς (20/10) με τον Πανθρακικό και στον «Απήλιο» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν έλειψαν, αφού ο Ταμπάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Αποστολόπουλος και ο Κουτρουμπής έκαναν θεραπείας.

Ο δεύτερος αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό ορθό κοιλιακό μυ και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη.

Από την πλευρά του, ο Ρισβάνης εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό προσαγωγό και θα απουσιάσει από δύο-τρεις προπονήσεις.

Οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Δώνης, Μπαλμπόα, Κουσίδης, Αναστασόπουλος και Σταματάκης προπονήθηκαν με την ομάδα Κ-20 εν όψει του προσεχούς αγώνα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x