Stoiximan Super League

Μιλιβόγεβιτς για νταμπλ, γύρο και μπουζούκια

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δήλωσε ευτυχής στον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του σερβική ιστοσελίδα, μίλησε για νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε στα ελληνικά εδέσματα και τα μπουζούκια.

Απολαμβάνει την παρουσία το στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακού ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όπως φαίνεται από όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα Mozzartsport. Ο Σέρβος μέσος μίλησε για την προσαρμογή του στην ομάδα, τους στόχους που έχουν τεθεί, τις εντυπώσεις του από την Αθήνα, αλλά και τις συνήθειές του στα μέρη μας.

Αναλυτικά, ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε για:

-την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό. Με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά από όλες τις απόψεις και η οικογένειά μου απολαμβάνει τον ήλιο της Αθήνας, πράγμα που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Για την ώρα όλα είναι πολύ θετικά. Έχω ταιριάξει στο σύστημα που παίζει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω πετύχει ακόμη κάποιο γκολ για να… ολοκληρωθώ. Ελπίζω κι αυτό να γίνει σύντομα».

-τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι το νταμπλ και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη».

-τις διαφορές με την Άντερλεχτ: «Στο Βέλγιο απαιτούνταν πολλές φυσικές δυνάμεις και παίζουν με βαθιές μπαλιές. Ακόμη και για την Άντερλεχτ, που είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός έχει άλλη στρατηγική. Ο προπονητής είναι Ισπανός και προτιμά τις πολλές πάσες, με μεγάλη κατοχή μπάλας κι αυτό μου ταιριάζει».

-την αντιμετώπιση του κόσμου: «Δεν ξέρω αν ο κόσμος με έχει αποδεχτεί από την αρχή επειδή έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά σίγουρα έχουμε μεγάλη υποστήριξη σε κάθε αγώνα, είτε παίζουμε στην έδρα μας, είτε εκτός. Κάθε φορά που ταξιδεύουμε εκτός Αθήνας, μας υποδέχονται πολλοί φίλαθλοί μας. Αυτό δείχνει το μέγεθος του Ολυμπιακού. Με τον Ερυθρό Αστέρα είναι στην ίδια οικογένεια οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Έχουν μακρά σχέση και είναι άδικο να τους συγκρίνουμε, αφού είναι σαν ένα. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με οπαδούς άλλων ομάδων».

-το αν έχει μάθει ελληνικά: «Έχω μάθει κάποιους ποδοσφαιρικούς όρους. Σιγά-σιγά μαθαίνω, είναι μια όμορφη γλώσσα».

-τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να τη γνωρίσω καλύτερα. Όταν είμαι ελεύθερος, προσπαθώ να πηγαίνω στο κέντρο της πόλης, που είναι πολύ όμορφο. Μένω στη Γλυφάδα, όπου έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και υπάρχουν αρκετές καφετέριες κοντά στο σπίτι μου».

-το… μεγάλο ερώτημα «γύρος ή σουβλάκι»: «Σίγουρα γύρος!».

-το αν έχει πάει στα μπουζούκια: «Μια φορά πήγαμε με κάποιους φίλους από την ομάδα. Όποιος πάει στην Ελλάδα πρέπει να πάει για να ζήσει την εμπειρία και να περάσει καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x