Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς: «Τη θέλαμε αυτή τη νίκη για χίλιους λόγους»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού, με τον προπονητή της Ένωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως αύριο είναι μια νέα ημέρα και οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote:

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Την θέλαμε αυτή τη νίκη για χίλιους λόγους. Αυτή η ενδεκάδα μπορεί να μην έχει παίξει ποτέ αλλά οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κάνουν προσπάθειες στην προπόνηση. Είναι παίκτες με ποιότητα, άνθρωποι που έχουν πνεύμα νικητών. Για το μέλλον θέλω να κρατήσουμε τη δουλειά, να είμαστε ταπεινοί. Είναι ωραίο να κερδίζει η ΑΕΚ, αλλά αύριο είναι μια άλλη ημέρα και πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την συνέχεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Τσούμπερ κούμπωσε κατευθείαν με την ομάδα, όλοι που έχουν έρθει τώρα πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους. Όπως και οι παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς, κάνουν προσπάθειες. Ευχαριστώ όλο το ιατρικό τιμ γιατί κάνουν μια πολύ καλή δουλειά», ολοκλήρωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x