Stoiximan Super League

Μιλούνοβιτς: «Φεύγω από τον Πλατανιά, έχω προτάσεις (και) από την Ελλάδα»

«Φωτιές» έβαλε με δηλώσεις στην πατρίδα του ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ανέφερε πως θα φύγει από τον Πλατανιά, ενώ υποστήριξε πως έχει προτάσεις από την Ελλάδα.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα του Πλατανιά και αυτό ήταν αρκετό για να γίνει δέκτης αρκετών προτάσεων. Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στη Σερβία, δεν θα μείνει στην ομάδα της Κρήτης, αλλά ακόμη δεν ξέρω που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σίγουρα, πάντως, έχει προτάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και εκτός αυτής.

«Κατά 99% θα φύγω από τον Πλατανιά. Ελπίζω ότι η υπόθεση μου θα έχει ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα, ήδη εξετάζω τις προσφορές που έχω στα χέρια μου. Υπάρχουν προτάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και εκτός Ελλάδας. Θα δούμε τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Είμαι 23 ετών και θέλω να κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως υπήρχαν πριν από μερικούς μήνες, δημοσιεύματα από την πατρίδα του Μιλούνοβιτς που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x