Stoiximan Super League

Μίνι ένταση στο ημίχρονο στο Περιστέρι

Ένταση στο Περιστέρι με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου.

Δυνατά μαρκαρίσματα, πολλές κάρτες και αρκετή ένταση στο Περιστέρι, κάτι που μεταφέρθηκε και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Εκτός από τους φιλοξενούμενους που διαμαρτύρονταν έντονα για τις πολλές κάρτες που έβγαλε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το τσεπάκι του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ζητώντας μάλιστα και δεύτερη κίτρινη στον Κιβρακίδη για μαρκάρισμα στο 35’.

Ωστόσο, παράπονα εκφράστηκαν και από τον Ατρόμητο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό να διαμαρτύρεται άμεσα προς τον ρέφερι του αγώνα.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα των γηπεδούχων εστιάζονταν στη φάση του 43’ που ο Λιβάγια είδε κίτρινη για αγκωνιά στον Κατράνη, θεωρώντας πως ο Κροάτης έπρεπε να δει απ’ ευθείας κόκκινη, ενώ οι διαμαρτυρίες τους ήταν και για μία ενέργεια του Σιμόες στο 45’ προς τον Μπουσούλατζιτς (δεν τον άφηνε να σηκωθεί έπειτα από ένα μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή) που σύμφωνα με τους ίδιους θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, με τον Πορτογάλο χαφ να βλέπει τελικά κίτρινη κάρτα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x