Stoiximan Super League

Μίνι προετοιμασία χωρίς τους διεθνείς ο ΠΑΟΚ

Νέα αρχή θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για νέα μίνι προετοιμασία, χωρίς όμως να συμμετέχουν σε αυτή οι 7 διεθνείς που διαθέτει στο ρόστερ

Την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του πιο εντατικά θα έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ετοιμάζει νέα μίνι προετοιμασία με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί το κενό διάστημα όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να ετοιμάσει την ομάδα για μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Τη μίνι αυτή προετοιμασία δεν θα ακολουθήσουν οι διεθνείς Μακ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης και Λημνιός, ενώ Πέδρο Ενρίκε, Μάριν Λέοβατς και Φερνάντο Βαρέλα δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Δευτέρας, αλλά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Τρίτη (29.08) ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό και από Τετάρτη αρχίζει η εντατική δουλειά με διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x