Stoiximan Super League

Μήνου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Παναθηναϊκός παίζει για ένα αποτέλεσμα, η ΑΕΚ για δύο»

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ μίλησε για το αποψινό ντέρμπι.

Μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ έναντι του Παναθηναϊκού, γιατί βολεύεται και με την ισοπαλία, δίνει ο Αντώνης Μήνου για το αποψινό ντέρμπι των playoffs της Super League. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που υπηρέτησε και τις δύο ομάδες, σχολίασε το μεγάλο ματς της Λεωφόρου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά ο Αντώνης Μήνου μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το αποψινό ντέρμπι: «Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη».

-τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τις αλλαγές των προπονητών. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλούς προπονητές. Ο Δώνης και ο Ουζουνίδης πρόσφεραν έργο κι αν δεν υπήρχαν ίσως η ομάδα να μην ήταν καν στην κατηγορία. Ο προπονητής πρέπει να κρίνεται από το τι αφήνει στην ομάδα φεύγοντας. Μου κάνει εντύπωση πώς εξαφανίστηκε ο Μπουζούκης. Πρέπει γύρω από αυτά τα παιδιά ο Παναθηναϊκός να χτίσει μια ομάδα βάζοντας καλούς ξένους, όπως ο Βέλεθ και ο Μακέντα. Έχει και έναν καλό τερματοφύλακα, τον Διούδη. Αν γίνει καλή επιλογή προπονητή, ο Παναθηναϊκός θα βάλει καλές βάσεις για το μέλλον».

-τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχασε από πολύ νωρίς τους στόχους της και αυτό έφερε αναστάτωση στην ομάδα. Ο κόσμος της θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, για να μπορέσει να μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά μετά. Ο Χιμένεθ δεν προσέφερε κάτι στην ΑΕΚ σε αυτή τη θητεία του. Θα πρέπει η ομάδα να δημιουργήσει ένα team από ανθρώπους που έχουν γνώση. Δεν είναι δυνατό ο Δέλλας να δουλεύει στον Παναιτωλικό και να μην είναι προπονητής στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι έξυπνος άνθρωπος και θέλει να υπάρχει νοικοκυριό στα οικονομικά. Νομίζω πως με το γήπεδο θα πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x