Stoiximan Super League

Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ-Τρελή ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

Τι δήλωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, τον γιο του και τη μεγάλη πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν στην Τούμπα και έζησε από κοντά τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας του περήφανος για τον γιο του και εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πώς αισθάνονται οι οπαδοί», ανέφερε ο 78χρονος προπονητής.

Όσο για την επίσκεψή του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, τόνισε: «Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια. Δε χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x