Stoiximan Super League

Μισή ντουζίνα προβλήματα για Πανθρακικό

Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι Ροτζέριο Μάρτινς και Βάλτερ Φερνάντεθ έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, θα παραταχθεί ο Πανθρακικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανθρακικός στο αυριανό (28/02, 17:15) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλφρέδο Μεχία, αλλά και τους Αντώνη Λαδάκη, Χρήστο Μελίσση και Χρήστο Τζάνη, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους. Επιπλέον άφησε εκτός αποστολής -πιθανότατα για λόγους τακτικής- τους Ροτζέριο Μάρτινς και Βάλτερ Φερνάντεθ.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Ρούσσος, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Χασομέρης, Ίγκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x