Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Μας αντιμετωπίζουν σαν μικρή ομάδα, δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές»

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της διαιτησίας απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Έχουμε παρουσιάσει τον αντίπαλο να φαίνεται σαν μία ομάδα κατώτερη. Τον κάναμε να φαίνεται υποδεέστερος γιατί παίξαμε πολύ καλά. Πάντα κάτι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήδη ήταν άδικο, έπρεπε να περιμένουμε έως το τελευταίο λεπτό για να πανηγυρίσουμε. Η ερμηνεία των κανονισμών είναι εναντίον μας.

Είναι άδικη η ερμηνεία των κανονισμών, μάς αντιμετωπίζουν σαν μικρή ομάδα. Σε αυτή την αίθουσα έχουμε μιλήσει για την ύπαρξη ξένων διαιτητών. Σας έχω ξαναπεί για αυτά. Σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές. Αυτοί οι διαιτητές θα πάνε στο σπίτι τους και δεν θα τους απασχολήσει ξανά. Δεν είναι εδώ για να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Οι διαιτητές ξέρουν τους κανονισμούς, είναι κάτι που ερμηνεύουν ο καθένας διαφορετικά. Και δεν μιλάω για το γκολ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x