Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να αγωνιστούν στο ίδιο επίπεδο με το ματς στη Λεωφόρο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην επικείμενη μονομαχία με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως θα ζητήσει από την ομάδα του το ίδιο επίπεδο ετοιμότητες που είχαν στο πρώτο ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Λαμίας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο προσεχές ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/02, 20:30), σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη Λαμία, ο Μίτσελ, αναφέρθηκε στην επικείμενη μονομαχία των «ερυθρόλευκων» με τους «πράσινους», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ζητήσει από τους παίκτες του να αγωνιστούν στο ίδιο επίπεδο με το οποίο έπαιξαν στο ματς του πρώτου γύρου της Λεωφόρου, παρά το ισόπαλο 1-1.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ:

Για το αν χρωστάει κάτι στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει δύο ματς κόντρα στους «πράσινους» στα οποία δεν πήρε τη νίκη ενώ είχε «μαγική εικόνα», ένα στην ήττα στο Καραϊσκάκη με το περιστατικό με τον Ολαϊτάν και το άλλο φέτος στον πρώτο γύρο:«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το ματς που έκαναν απέναντι στη Λαμία γιατί χωρίς τη νίκη αυτή δεν θα ήταν εύκολο να μιλήσουμε και να αναλύσουμε το επόμενο παιχνίδι, το ντέρμπι που έχουμε το οποίο είναι ξεχωριστό και αξίζει την προσοχή μας. Νομίζω πως πραγματικά είτε έχω κακές, είτε καλές αναμνήσεις από έναν αντίπαλο θα πρέπει να κοιτάμε πάντα τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου είναι να αγωνιστούν στο ίδιο επίπεδο που ήταν στον αγώνα του πρώτου γύρου. Από εκείνον τον αγώνα και μετά αρχίσαμε να δείχνουμε πως όλα είναι πιθανά στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι και σήμερα. Δεν είμαι απαισιόδοξος, το αντίθετο μάλιστα, αυτήν τη στιγμή όμως είμαι ρεαλιστής».

Για το πως μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθούν σημαντικά ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:
«Νομίζω πως όλα εξαρτώνται από εμάς αυτήν τη στιγμή, το σημαντικό είναι η ομάδα να συνεχίσει να έχει σταθερότητα την οποία έχει σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με την κατάσταση που ήταν η ομάδα όταν ήρθα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ωστόσο νομίζω πως είμαστε τέσσερις ομάδες οι οποίες θα πάμε στα πλέι οφ και όλες έχουν πιθανότητες να διαφοροποιήσουν τις καταστάσεις στο πρωτάθλημα και όταν ήρθα στην ομάδα οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μας, όμως αυτήν τη στιγμή είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει και των ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x