Stoiximan Super League

Μοιραίοι Γιουνές, Ντιγκινί, φοβερός Γκάμα

Το sport-fm.gr βαθμολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μια βραδιά όπου οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπρούνο Γκάμα, το ποιοτικό παιχνίδι του Σιώπη και το εκρηκτικό ξεκίνημα του Γκαρσία, ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το sport-fm.gr βαθμολογεί τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Του Κώστα Μιαούλη


Κουέστα: 7

Ο πορτιέρε του Άρη έχει τη διπλή επέμβαση στο πρώτο μέρος στα σουτ των Πρίγιοβιτς και Πέλκα, ενώ γενικά ήταν σταθερός, παίζοντας πολλές φορές, μακριά από την εστία του. Δεν φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα δύο γκολ.

Τζανακάκης: 5.5

Δεν πήγε καλά και αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως βρέθηκε στη φάση του πέναλτι και κάνει ένα ανόητο χέρι που το αφαιρεί σημαντικούς πόντους. Γενικά δεν βοήθησε ούτε στο επιθετικό κομμάτι.

Μαβράι: 5

Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός σήμερα δεν μπόρεσε να δώσει στον Άρη την απαραίτητη σταθερότητα και έχει πάρει λάθος θέση και στο δεύτερο γκολ, όπου δεν καλύπτει το πρώτο δοκάρι στην πάσα του Ελ Καντουρί.

Βέλεθ: 6

Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε πολλές απομακρύνσεις στο ψηλό παιχνίδι, ωστόσο ο τραυματισμός και η πρόωρη έξοδος του είναι βέβαιο πως διατάραξε τις ισορροπίες στο κέντρο της άμυνας του Άρη.

Βαλεριάνος: 7

Ήταν ο πιο καλά ισορροπημένος παίκτης του Άρη, ανάμεσα στα ανασταλτικά και τα επιθετικά καθήκοντα. Είχε πολλά ανεβάσματα στο παιχνίδι, κέρδισε μπάλες, ο Σιώπης δεν καλύπτει τα νώτα του, όταν κάνει την κίνηση ο Ελ Καντουρί στη φάση του δεύτερου γκολ.

Σιώπης: 6.5

Ο μέσος του Άρη είχε καλές και κακές στιγμές, η αίσθηση που αφήνει το ματς είναι πως βρέθηκε σε αρκετά καλή ημέρα, όμως κανένας από τους δύο παρτενέρ του δεν ήταν καλός. Κέρδισε πολλές μάχες, αλλά στο φινάλε κουράστηκε. Έχει ένα σοβαρό λάθος, από δικό του γύρισμα, γίνεται η διπλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ.

Μπάσα: 4.5

Πολύ κακό παιχνίδι από τον μέσο του Άρη που δικαίως αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, αφού αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στο κέντρο και σωστά τον αντικαθιστά ο Ερέρα με τον Ματίγια.

Ματέο Γκαρσία: 7

Ξεκίνησε πολύ καλά, έχοντας το γκολ στο 2ο λεπτό, ένα κερδισμένο φάουλ σε εξαιρετική θέση στο πρώτο δεκάλεπτο και ειδικά στα πρώτα 20 έχει φέρει αναστάτωση στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Η επιθυμία του ωστόσο να προσφέρει πράγματα, τον οδήγησε στη συνέχεια σε πολλές τραβηγμένες ενέργειες. Ωστόσο παραμένει από τους παίκτες που εντυπωσιάζουν.

Μπρούνο Γκάμα: 8

Ίσως και μόνο για την δική του απόδοση, ήταν κρίμα που έχασε ο Άρης γιατί έχει κάνει ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Πορτογάλος. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ, κερδισμένο πέναλτι και γενικά μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ντιγκινί: 4

Το γεγονός πως σε δύο περιπτώσεις δεν επέλεξε να πασάρει, ειδικά στη φάση του πρώτου τετάρτου, όπως κάνει σουτ στην κλειστή γωνία του Πασχαλάκη ενώ ο Μπρούνο Γκάμα είναι μόνος του δεξιά. Θέλησε να τελειώσει φάσεις, ενώ δεν ήταν σε καλή θέση, ενώ και το σουτ που βγάζει ο Πασχαλάκης με το πόδι δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσε.

Γιουνές: 4

Πολύ μέτρια παρουσία του Τυνήσιου σέντερ-φορ στο αποψινό παιχνίδι και φυσικά γίνεται μοιραίος παίκτης με την απώλεια του πέναλτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση καλά χτυπημένο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΟΟΥΖΑ: 4.5

Ο Σόουζα μπήκε στη θέση του Βέλεθ στο 25’, αλλά από εκείνη την ώρα και μετά η άμυνα του Άρη χάνει πολύ σε ισορροπία. Χάνει κατά κράτος στη φάση του γκολ στο 1-2 από τον Πρίγιοβιτς.

Ματίγια: 5

Ο Πάκο Ερέρα τον έριξε στο ματς, βλέποντας από τον Μπάσα να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, αλλά ούτε αυτός βοήθησε ουσιαστικά.

Ναζλίδης: 5,5

Προσπάθησε, πάλεψε στο τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός για την ομάδα του, παίζοντας στα τελευταία 20 και κάτι λεπτά αντί του Γιουνές.

Ο ΚΟΟΥΤΣ

Πάκο Ερέρα: 6

Ο Άρης μπήκε πολύ καλά στο ματς, αποδεικνύοντας πως είχε διαβάσει καλά ο κόουτς το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα στην άμυνα ήταν ανοικτή πληγή. Δεν έπρεπε να ανοίξει τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος και να προσπαθήσει πρώτα να διασφαλίσει την ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως δεν πήγαν πολλά ατού του, απόψε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x