Stoiximan Super League

Μόνο ο Μπακάκης εκτός

Χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος υπέστη θλάση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, εκτός παραμένει ο Ζουκουλίνι που παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει τα πλεί οφ της Σούπερ Λίγκας στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x