Ξεκάθαρος ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άρη ήταν ο Χουάν Μουνάφο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι 1 του Πειραιά.
«Ο Αστέρας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, ειδικά στην Τρίπολη είναι πολύ δυνατός και καταφέραμε να κερδίσαμε τον Άρη που είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο. Σαν ομάδα βγάλαμε τσαμπουκά και με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε την νίκη», τόνισε.
Ο Αργεντινός στάθηκε και στη επόμενη μονομαχία με τον Άρη, για το Κύπελλο στην ρεβάνς του 2-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
«Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πάντα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να είμαστε προσεχτικοί, για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο στόχος μας είναι η εξάδα στο πρωτάθλημα», ανέφερε και συνέχισε:
«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό όνομα στην Ελλάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας προσπαθεί να κάνει κάτι καλό κάθε χρόνο και εφέτος στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ».
Ο Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη διαφορά που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Εμείς που μιλάμε μεταξύ μας οι παίκτες είδαμε οτι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Έχει καταφέρει να φτιάξει μια πολύ σκληρή ομάδα και είναι δύσκολο να την κοντράρεις».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






