Stoiximan Super League

Μουνάφο: «Μακάρι οι νέοι ποδοσφαιριστές να βρουν μια ομάδα-οικογένεια σαν τον Αστέρα»

Ο Αστέρας Τρίπολης πρωτοτυπεί και δημιουργεί τα δικά του podcast, με τον Χουάν Μουνάφο να είναι ο πρώτος που μιλάει για την καριέρα του και τα όσα έχει ζήσει μέσα από το ποδόσφαιρο.

Σε μια νέα πρωτότυπη ιδέα που δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στην Ελλάδα και ποσω μάλλον στο ποδόσφαιρο, προχωράει ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έκαναν γνωστό πως από σήμερα δημιουργούν τα δικά τους podcast, στα οποία φυσικά θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο επεισόδιο ο Χουάν Μουνάφο μιλάει για την καριέρα του.

Την πορεία του από την Αργεντινή ως και την Ελλάδα, τα όσα έχει ζήσει μέσα από το ποδόσφαιρο. Μιλάει για τις αξέχαστες στιγμές του, λέγοντας πως η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα επί της Μακάμπι του έχει μείνει αξέχαστη, αφού το τελευταίο εικοσάλεπτο που οι Αρκάδες δέχτηκαν τρομερή πίεση, τα πόδια τους ήταν βαριά, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βρουν μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία είναι κάτι σαν οικογένεια για τον ίδιο.


«Ο Αστέρας Τρίπολης εγκαινιάζει τη νέα στήλη με τα PODCASTS των ποδοσφαιριστών του. Πρώτος καλεσμένος ο Juan Manuel Munafo. Ακούστε την ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία του ποδοσφαιριστή μας και βρείτε μας στο Spotify με την ονομασία Asteras Tripolis FC.»




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x