Stoiximan Super League

Μπαίνει χειρουργείο ο Μπαϊράμι

Την 1η Νοεμβρίου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Εμίρ Μπαϊράμι για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην κήλη. Εκτός προπόνησης ο Κουίνσι, δεν έχει προβλήματα ο Αναστασίου.

Την επόμενη Παρασκευή ο Εμίρ Μπαϊράμι αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κήλη, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις χωρίς τον Σουηδό εξτρέμ, αφού ο παίκτης έχει πάρει σχετική άδεια από την ομάδα και θα απουσιάζει μέχρι την Δευτέρα.

Ουσιαστικά για τους επόμενους δύο μήνες δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού αυτό θα είναι σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων μετά το το χειρουργείο.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του τριφυλλιού συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει Εργοτέλη, χωρίς να έχει περαιτέρω προβλήματα. Διότι δεν λογίζεται ως πρόβλημα η σημερινή απουσία του Κουίνσι από την προπόνηση, λόγω στομαχικών διαταραχών, καθώς είναι ανάμεσα στους «κομμένους». Ξανά εκτός και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Στην πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις 1 εναντίον 1, 2 εναντίον 2, 3 εναντίον 3, 4 εναντίον 4 και 5 εναντίον 5 και ολοκληρώθηκε με ταχύτητες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x