Stoiximan Super League

Μπακαμπού: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, όλα πάνε καλύτερα»

O Σεντρίκ Μπακαμπού, ένας εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο, στάθηκε στη βελτίωση που έχουν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα και στην αλλαγμένη ψυχολογία τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» στο Πανθεσσαλικό, νικώντας με πολύ καλό ποδόσφαιρο τον Βόλο με 4-0, για τη 17η αγωνιστική της Superleague 1.

O Σεντρίκ Μπακαμπού, σκόρερ του τρίτου γκολ των «ερυθρόλευκων», αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα, στη δική του ανεβασμένη απόδοση, ενώ τόνισε και τη σημασία της βοήθειας των συμπαικτών του.

Οι δηλώσεις του Μπακαμπού στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το ματς: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας μετά την προετοιμασία στην Μαρμπέγια. Η ομάδα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη. Όλα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, όλα πάνε καλύτερα για εμένα προσωπικά και για την ομάδα».

Για το σκοράρισμα: «Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ, έπρεπε να κάνουμε κάτι μετά το κακό ξεκίνημα. Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα».

Για τους συμπαίκτες πίσω του: «Όλη η επίθεση εξαρτάται από το πόσο καλοί θα είναι οι συμπαίκτες μου (Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες, Χουάνγκ). Νιώθω όμορφα που μπορώ να πάρω πάσες από αυτούς και να δημιουργήσουμε όμορφα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x