Stoiximan Super League

Έδωσε τα χέρια με Αλ Νασρ Ντουμπάι ο Μπακαμπού - Στα 2,8 εκατ. ευρώ το συμβόλαιό του!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μετακομίζει στα Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Νασρ Ντουμπάι με την οποία έχει συμφωνήσει ουσιαστικά εδώ και καιρό. Τα δεδομένα για το συμβόλαιό του και η... πραγματικότητα.

Βαλίτσες για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ετοιμάζει ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο Κονγκολέζος στράικερ αποφάσισε μετά από μια εξαιρετική χρονιά στον Ολυμπιακό να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, κυνηγώντας ένα μεγαλύτερο (σε χρήματα).

Η Αλ Νασρ Ντουμπάι, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το sportfm.gr, είχε καταθέσει πρόταση προ ημερών στον 32χρονο φορ και μάλιστα αρκετά υψηλή, χρυσώνοντάς τον. Διότι το συμβόλαιο που του πρόσφερε ήταν διετές και μάλιστα έφτανε τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, τουλάχιστον μισό εκατομμύριο πάνω από κάθε άλλη πρόταση που είχε στα χέρια του.

Εξ αρχής, ο Μπακαμπού είχε δεχτεί με μεγάλη ικανοποίηση την εν λόγω πρόταση και ουσιαστικά είχε συμφωνήσει προ ημερών με την ομάδα από τα Εμιράτα, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο... τελείωσε η μετακίνησή του στην ομάδα αφού οι δύο πλευρές έδωσαν πλέον τα χέρια. Με την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Αλ Νασρ Ντουμπάι να αναμένεται σύντομα, όπως και η ένταξή του στην ομάδα που πάσχει στη θέση του σέντερ φορ μιας και στο πιο πρόσφατο ματς, ο στράικερ της ομάδας ήταν ο... Τααράμπτ, ο οποίος αγωνίστηκε κατ' ανάγκη εκεί μιας και εξ ορισμού μιλάμε για ένα καθαρό 8άρι.



Όσον αφορά τα νεότερα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αυξημένη πρόταση στον Μπακαμπού από την Αλ Νασρ Ντουμπάι, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ιδιαίτερα για τα νούμερα που αναφέρθηκαν (σσ. 3,5 εκατ. ευρώ).

Η πλευρά του Κονγκολέζου προφανώς και θέλησε να πάρει το... κατιτίς παραπάνω από τον σύλλογο, ωστόσο οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως η ομάδα από τα ΗΑΕ του δίνει μέχρι και το μάξιμουμ ποσό που μπορεί να προσφέρει. Ποιο είναι αυτό; Τα 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως! Κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά αυτά τα χρήματα μπορεί να τα φτάσει με κάποια εύκολα μπόνους που υπάρχουν στη συμφωνία με τα 2,5 να γίνονται 2,8 εκατ. ευρώ! Και η διαφορά με άλλα ενδιαφερόμενα κλαμπ, πέραν του Ολυμπιακού (γιατί υπήρχαν και άλλοι...), να μεγαλώνει αισθητά!

Διότι στα Εμιράτα δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για τις Αλ Αΐν, Σάρτζα, Σαμπάμπ Αλ Αχλί και Αλ Τζαζίρα, οι οποίες έχουν την οικονομική ευχέρεια για να προσφέρουν συμβόλαια άνω των 3 εκατ. ευρώ σε ποδοσφαιριστές. Μην μπερδεύεται κανείς, μιλάμε για τα ΗΑΕ και όχι για τη... γειτονική Σαουδική Αραβία όπου πλέον οι ιδιωτικοποιήσεις των συλλόγων αυξάνουν το μπάτζετ των ομάδων και μπορούν πλέον τα πετροδόλαρα να μοιράζονται με μεγαλύτερη ευκολία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x