Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Πρέπει να πάρουμε ρεβάνς»

Ο Τάσος Μπακασέτας αναφέρθηκε στην ανάγκη της Εθνικής για νίκη στο ματς με την Ουγγαρία αλλά και στην πίεση που πάντα υπάρχει για τους παίκτες που φοράνε τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στην επιτακτική ανάγκη της Εθνικής για νίκη επί της Ουγγαρίας αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

«Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο τελευταίο μας παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε ρεβάνς από την Ουγγαρία και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Ο προπονητής ξέρει τι κάναμε λάθος στο τελευταίο ματς, και μαζί με το τιμ είχαν μεγάλο διάστημα για να δουν τα λάθη, προκειμένου να μας τα πει και να τα διορθώσουμε. Πάντα υπάρχει πίεση στην Εθνική, πρέπει να δείχνεις το καλύτερο σου πρόσωπο», είπε στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης των διεθνών για το Nations League.

Για τα γκολ που σημείωσε ο ίδιο και ο Κώστας Φορτούνης στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Όσο πιο πολλά παιχνίδια έχεις, τόσο μεγαλύτερη σιγουριά έχεις. Όταν σκοράρεις μάλιστα, έχεις ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x