Stoiximan Super League

Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν: Ζητάει έρευνα για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ο Τάκης Μπαλτάκος απέστειλε επιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για την καταγγελία Μπένετ για τον διαιτητή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για τον διαιτητή, που αυτοπροτάθηκε στον Στιβ Μπένετ να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη της Δευτέρας (27/3), θυμίζουμε, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε δείξει ένα μήνυμα από ξένο διαιτητή στο κινητό του, που ζητούσε να διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της 5ης Απριλίου.

Την Πέμπτη (30/3), λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, έστειλε επιστολή στην UEFA, ζητώντας έρευνα για τον διαιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x