Stoiximan Super League

Μπαλτάκος στον ΣΠΟΡ FM: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αποκαταστάθηκε η νομιμότητα»

Δικαιωμένος για την απόφαση να μη θεωρηθεί δεσμευτική η απόφαση της ΕΕΑ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου να μη θεωρηθεί δεσμευτική η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Αυτό ήταν ακριβώς που θέλαμε και αποκαθιστά τη νομιμότητα 100%. Το Διοικητικό Εφετείο ήρθε και είπε πως η απόφαση της επιτροπής δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και κατά συνέπεια θα κριθεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτό είναι το ουσιώδες, το κρίσιμο, γιατί θέλαμε να πει το αυτονόητο και το είπε», τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας των νομικών που ΠΑΟΚ που χειρίζεται την υπόθεση.

«Εμείς λέμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει καμία πολυϊδιοκτησία, αλλά θα πρέπει να μπει στην ουσία το δικαστήριο για να το κρίνει αυτό. Δεν μπορούν τρεις εφέτες τακτικής δικαιοσύνης να αγνοήσουν την απόφαση διοικητικού Εφετείου, που είναι το αρμόδιο όργανο για να κρίνει αν μια πράξη οργάνου έχει δεσμευτικό χαρακτήρα ή όχι. Και λέει ‘’όχι, δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα’. Αυτό θέλαμε και αυτό πετύχαμε», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της σύνθεσης της Επιτροπής και το αν τελειώνει με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου απάντησε: «Όχι, αυτή είναι η προσωρινή διαταγή. Υπάρχει και η κυρία δίκη, υπάρχει αίτηση αναστολής, αίτηση ακυρώσεως και όλα αυτά θα αργήσουν. Δεν παίζουν αυτά μεγάλο ρόλο αν τελειώσει στην Επιτροπή Εφέσεων. Το βασικό είναι το -7, το αν η Επιτροπή έχει σύνθεση νόμιμο μπορεί να κριθεί μετά τον Μάιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x