Stoiximan Super League

Μπάμπα: «Must win το ματς με Παναθηναϊκό, έτοιμοι για τις μάχες που έρχονται»

Οι δηλώσεις του Ράχμαν Μπάμπα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:00).

Πλήρη επίγνωση της σημασίας που έχει για τον ΠΑΟΚ το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των playoffs έχει ο Ράχμαν Μπάμπα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη Nova.

Αναλυτικά ο 31χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ μίλησε:

Για την ήττα από τον Βόλο: «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Συζητήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι δεν θα πρέπει να αφήσουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Πήραμε την απαραίτητη ώθηση για να ξεκινήσουμε τα Play Off».

Για τους τραυματισμούς του ΠΑΟΚ: «Κάθε παίκτης για εμάς είναι σημαντικός και κάθε απώλεια κοστίζει. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε μεγάλο βαθμό, πλέον έχουν επιστρέψει κάποιοι παίκτες. Κάθε παίκτης που λείπει είναι σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας».

Για το τι μεσολάβησε στην διακοπή: «Πήραμε το απαραίτητο ρεπό και επιστρέψαμε σε μια σειρά απαιτητικών προπονήσεων για το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω είμαστε έτοιμοι για τις μάχες που έρχονται».

Για το τι θα κάνει την διαφορά στα playoffs: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι ένα must win παιχνίδι και μετά θα δούμε πως θα εξελιχθεί το υπόλοιπο ταξίδι».

Για το τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό: «Τους αντιμετωπίσαμε τέσσερις φορές φέτος, καμία αναμέτρηση από αυτές δεν ήταν εύκολη. Έχουν επιστρέψει οι τραυματίες στον Παναθηναϊκό και έχει αλλάξει τον σχηματισμό. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x