Stoiximan Super League

«Έναρξη συζητήσεων ΠΑΟΚ και Μπάμπα μετά τον τελικό»

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ραχμάν Μπάμπα και την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Γκανέζου μπακ.

Την ολοκλήρωση της σεζόν περιμένουν στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Ραχμάν Μπάμπα στο ρόστερ τους. Σε πρώτο πλάνο φέρεται να είναι η μεταγραφή του 26χρονου αριστερού μπακ, τον οποίο οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν ως δανεικό από την Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (22/5) και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται η έναρξη των συζητήσεων από πλευράς ΠΑΟΚ τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους Λονδρέζους. Με τον αντζέντη του Μπάμπα να αναλαμβάνει τον χειρισμό των διαπραγματεύσεων.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο Γκανέζος οπισθοφύλακας είχε αποκαλύψει πως είχαν αρχίσει ήδη οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του και του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας μάλιστα την ελπίδα του να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x