Stoiximan Super League

Μπανούσης: «Μόνο νίκες»

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ», σύμφωνα με τον αμυντικό της κρητικής ομάδας, Κωνσταντίνο Μπανούση.

Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε στη Nova για το ματς της Κυριακής με την ομάδα των Ιωαννίνων, τονίζοντας τη σημασία που έχουν τα δύο επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος προκειμένου να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ο ΟΦΗ εν όψει Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπανούση:

Για την πορεία της ομάδας:

«Έχουμε κάποια δύσκολα ματς εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη για να είμαστε πιο άνετοι βαθμολογικά και να είναι καλά η ψυχολογία μας για το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ:

«Έχει πάρει αρκετά εκτός έδρας αποτελέσματα. Έχει καλούς παίκτες, πιστεύω θα πάρουμε κάτι θετικό και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν αποτελεί αβαντάζ η έδρα:

«Έχουμε μια καυτή έδρα και μέσα στο γήπεδό μας δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Θέλουμε και στο Κύπελλο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x