Stoiximan Super League

Μπαρμπόσα: «Μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη»

Στις ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη απ’ τη Λεωφόρο, αλλά και στο τι τους είπε ο Γκουστάβο Πογέτ στην ανάπαυλα αναφέρθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Στα λόγια του Γκουστάβο Πογιέτ στο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πρόβλημα της ΑΕΚ στην τελική πάσα και στην γενικότερη απόδοση της ομάδας αναφέρθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα μετά το «Χ» στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Θέλαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά δεν έγινε. Συνεχίζουμε».

Για το τι έφταιξε: «Πιστεύω κι εγώ ότι είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Στο επόμενο θα είμαστε καλύτεροι».

Για το τι τους είπε ο Πογέτ στο ημίχρονο: «Ότι είναι ένα ντέρμπι. Να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να βγούμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι, να το απολαύσουμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x