Stoiximan Super League

Μπαρμπόσα: «Όρεξη μεγαλύτερη από πόνο»

Την θέληση που είχε να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του σχολίασε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, αφιερώνοντας τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ.

Στον κόσμο της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος τόνισε την όρεξη που είχε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Οι τρεις βαθμοί είναι αφιερωμένοι στον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε. Θέλαμε το αποτέλεσμα, πιάσαμε καλή απόδοση και τα καταφέραμε» σχολίασε αρχικά.

«Η όρεξη που είχαν να παίξω ήταν μεγαλύτερη από τον πόνο. Δεν ήμουν 100% έτοιμος, αλλά είχα πολλή όρεξη και ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που εγώ και οι συμπαίκτες-φίλοι μου φύγαμε χαρούμενοι από το παιχνίδι», είπε για την επιστροφή του απ’ τον τραυματισμό του και στη συνέχεια είπε:

«Αυτό που φαίνεται περισσότερο απ’ όλα με τη σημερινή εμφάνιση είναι η καθημερινή δουλειά που κάνουμε και ότι μπαίνουμε και κερδίζουμε τα ματς. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά και μας ενδιαφέρει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Όσο για το αν δίνει ψυχολογία στην ΑΕΚ το ότι χάλασε το αήττητο του Ολυμπιακού είπε: «Δεν παίζουμε ούτε για να σπάσουμε το αήττητο κάποιου, ούτε τίποτα τέτοιο, αλλά να παίρνουμε τα παιχνίδια. Για μας είναι το ίδιο αν είναι η πρώτη ήττα του αντιπάλου. Σημασία έχει να παίζουμε, να κερδίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x