Stoiximan Super League

Μπασινάς στην εκπομπή του Ντέμη: «Με ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός»

Τη δυνατότητα που του είχε δοθεί να παίξει στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Άγγελος Μπασινάς. Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στις δυο προτάσεις από τους Πειραιώτες.

Το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε -και μάλιστα δυο φορές- από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Άγγελος Μπασινάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από τους «ερυθρόλευκους» και τους λόγους που τελικά δεν φόρεσε τη φανέλα τους.

«Όντως είχε γίνει επαφή με τον Ολυμπιακό το 2003. Με ήθελε πάρα πολύ και το είχε δείξει. Μιλήσαμε όμως με τον Παναθηναϊκό, συζητήσαμε και για το οικονομικό, και αφού μου πρότειναν αυτό που ήθελα, έμεινα.

Την επόμενη φορά, το 2008 είχα μάνατζερ τον Κουτσολιάκο. Κάναμε μια συνάντηση με τον Χρυσικόπουλο, αλλά λέω “άσε καλύτερα”. Στη συνέχεια με πήρε τηλέφωνο ο Ντέμης για να πάω στην ΑΕΚ. Το 2003 ίσως να ήταν πιο εύκολο να πάω. Την άλλη φορά όμως όχι. Θα ήταν απέναντι μου και ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Και ίσως να μην μου έβγαινε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x