Stoiximan Super League

Μπαστακός: «Στον Ηρακλή είμαστε μια παρέα. Νιώθω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα»

Στα συναισθήματα που το προκάλεσε το «χρυσό» γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και στην φετινή πορεία του Ηρακλή στη Σούπερλιγκα, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μπαστακός.

Τα όσα ακολούθησαν το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό στο 85’ της χθεσινής αναμέτρησης (23/04) με το οποίο ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 της ομάδας του Αγρινίου και σφράγισε την αγωνιστική του παραμονή στη Σούπερλίγκα, αποκάλυψε ο «χρυσός» σκόρερ του «Γηραιού», Μιχάλης Μπαστακός λέγοντας πως «ένιωσε σαν είναι χρόνια στην ομάδα».

Ο νεαρός επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Arena FM”, αναφέρθηκε στη απίστευτη πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο δεύτερο γύρο «όταν όλοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πέσει σίγουρα», στη δύναμη που έδωσε ο κόσμος, ο οποίος «στα δύσκολα ήταν δίπλα μας και μας έδινε δύναμη» ενώ αναφέρθηκε και στο που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν τονίζοντας πως ««δέθηκε με τον Ηρακλή».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φετινή του παρουσία στον Ηρακλή:
«Έκανα ό,τι μπορούσα και στο χθεσινό ματς. Αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο. Στο γκολ ένιωσα σαν να είμαι χρόνια στον Ηρακλή. Πήγα στον κόσμο. Είμαστε μια παρέα και ο ένας βοηθά τον άλλον. Είναι φανταστικό το κλίμα. Θα μου μείνουνε πολλά πράγματα από την παρουσία μου εδώ αυτούς τους μήνες. Πριν λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πέσει σίγουρα, αλλά εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο προπονητής μας έλεγε να συνεχίσουμε, να μην το βάζουμε κάτω.

Για την στήριξη του κόσμου:

«Ο κόσμος στα δύσκολα ήταν δίπλα μας. Μας πίστευε και μας έδινε δύναμη. Δεν έσκασε η βόμβα στα χέρια μας. Τελειώσαμε και πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα μείναμε κατηγορία, ενώ κυνηγούσαμε τη Λιβαδειά. Καθοριστικά ήταν τα ματς με Γιάννινα και Βέροια. Ήταν όλοι τελικοί για εμάς. Ήμασταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο»

Για την συνεργασία του με τον Εμάνουελ Περόνε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Περόνε. Πήρα πολλά από αυτόν. Αυτούς τους 5 μήνες έμαθα πολλά πράγματα. Είναι πολύ έξυπνος επιθετικός, δεν έχω λόγια γι’ αυτόν».

Για την μετακίνηση του στον Ηρακλή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο:
«Μου λέγανε κάποιοι τα Χριστούγεννα, θα πας στον Ηρακλή, είσαι τρελός; Είδα το ρόστερ και είπα δε γίνεται να πέσει αυτή η ομάδα, θα πάω να παλέψω κι εγώ μαζί τους. Τεράστια ομάδα ο Ηρακλής, βαριά φανέλα, φοβερός λαός.Το οικονομικό το ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο. Μίλησε όμως με τα παιδιά και μου είπαν το κλίμα είναι απίστευτο».

Για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν:
«Ανήκω στον Ατρόμητο. Δέθηκα με τον Ηρακλή, δεν το περίμενα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα των ομάδων.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x