Stoiximan Super League

Σχέδιο Μπένετ: Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι, ξένοι στο VAR - Ενδέχεται να εφαρμοστεί την Κυριακή!

Η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» αποκάλυψε ότι ο Στιβ Μπένετ σκοπεύει τη νέα σεζόν να χρησιμοποιεί Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένους στο VAR. Πειραματικά ενδέχεται το σχέδιο να εφαρμοστεί την Κυριακή!

Έναν αν μη τι άλλο νεωτερισμό ενόψει της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Στιβ Μπένετ!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής -που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου- σκοπεύει την επόμενη περίοδο να χρησιμοποιεί Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένους στο VAR!

Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ο Μπένετ πως ξεπερνάει τον σκόπελο της επιστολής Τσέφεριν στον Μπαλτάκο. Ο πρόεδρος της UEFA, θυμίζουμε, έθεσε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των ξένων ρέφερι μετά από όσα έγιναν με τον Ιταλό Μάσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δήλωσε ότι παύει η σχετική συνδρομή Ροσέτι προς την ΕΠΟ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το σχέδιο Μπένετ να εφαρμοστεί την ερχόμενη Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική! Να έχουμε, δηλαδή, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και στο Παναθηναϊκός-Άρης (στο ΑΕΚ-Βόλος θα οριστούν κατά πάσα πιθανότατα μόνο Έλληνες, όπως γίνεται μέχρι στιγμής σε όλα τα ματς των Θεσσαλών) εγχώριους διαιτητές και ξένους στο VAR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x