Stoiximan Super League

Μπενίτεθ: «Να μας γίνει μάθημα αυτό το ματς, δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε»

Οι δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 4-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και κυρίως από την έλλειψη πνευματικής αντίδρασης από την ομάδα του, δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Κάναμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν πήγε καλά, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Χάνεις πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή σου, κόβονται τα πόδια σου μετά το δεύτερο γκολ και ήρθε γρήγορα και το τρίτο.

Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό, δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε και δεν ήμασταν σωστοί σε πνευματικό επίπεδο. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε για τα παιχνίδια που έρχονται»
, ανέφερε αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x