Stoiximan Super League

Μειώθηκε η ποινή του Μπέου για τα «γαλλικά» στον Πουλικίδη στο Κηφισιά-Βόλος

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε τον αποκλεισμό του Αχιλλέα Μπέου για την υβριστική επίθεση στον διαιτητή του αγώνα Κηφισιά-Βόλος, Κωνσταντίνο Πουλικίδη.

Στη διάρκεια του περιβόητου αγώνα Κηφισιά-Βόλος, εκτός της ρατσιστικής επίθεσης στον Τετέι, στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης είχαν γραφτεί και τα απίστευτα «γαλλικά» που είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος προς τον διαιτητή του αγώνα, Κωνσταντίνο Πουλικίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας είχε τιμωρηθεί για τις ύβρεις στον διαιτητή με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για τρεις μήνες και με πρόστιμο 12.000 ευρώ, ενώ το ίδιο πρόστιμο είχε επιβληθεί και στον Βόλο.

Τόσο ο ίδιος, λοιπόν, όσο και η ομάδα του Βόλου έκαναν προσφυγή εις βάρος αυτής της απόφασης και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την αρχική ποινή σε 45 μέρες απαγόρευσης εισόδου, αλλά να διατηρήσει το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Απορρίπτει την από 20.2.2024 έφεση καθόσον ασκείται από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο και αφορά την επιβολή σε βάρος του δεύτερου χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ.

- Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ' ουσίαν την ίδια άνω έφεση, καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο της προαναφερόμενης ΠΑΕ, κατά της υπ' αριθμ. 34/16.2.2024 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

- Μεταρρυθμίζει την υπ' αριθμ. 34/16.2.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 45 ημέρες και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ και στην εκκαλούσα ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ χρηματική ποινή 12.000 ευρώ. (αγώνας της 11.2.2024, Κηφισιά-Βόλος, για το πρωτάθλημα της Super League).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x