Stoiximan Super League

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Μπέου για τη ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλει η Κηφισιά

Την προσεχή Δευτέρα (λόγω της αποχής των δικηγόρων) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι που του αποδίδεται από την Κηφισιά.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ούτε την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση Μπέου για τη ρατσιστική επίθεση που έχει καταγγελθεί από την Κηφισιά.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη (για τη φράση «μαϊμού» με την οποία του καταλογίζεται ότι χαρακτήρισε τον Ανδρέα Τετέι) πήρε αναβολή και θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 26/2.

Η σχετική ενημέρωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι η εκδίκαση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 4224_2024/14-2-2024 Πειθαρχικής Δίωξης του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, η οποία είχε ορισθεί για τη δικάσιμο της 22-2-2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, μετατίθεται, εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων, για τις 26-2-2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x