Stoiximan Super League

Μπέος για το θέμα Μπαριέντος: «Ο Βόλος έχει κάνει καταγγελία σε ΕΠΟ και FIFA για τον μάνατζερ»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με την καταγγελία του Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε θέση αναφορικά με την καταγγελία του Ζαν Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας από τον μάνατζέρ του.

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη του OPEN», αναφέροντας πως η ομάδα της Μαγνησίας έχει προβεί ήδη σε καταγγελία κατά του μάνατζερ του παίκτη, τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στη FIFA.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Είναι ένα πραγματικό γεγονός. Το τι θα εξελιχθεί μέσα από τη διαδικασία της προανάκρισης είναι κάτι το διαφορετικό. Προς τιμήν του ο Μπαριέντος το κατήγγειλε.

Την Παρασκευή το βράδυ έγινε το γεγονός. Ενημέρωσε τον team manager το βράδυ της Παρασκευής. Το πρωί είδα 2 κλήσεις. Μου είπαν το περιστατικό. Βρεθήκαμε με τον Μπαριέντος. Του είπα «πρέπει να κάνεις ότι προβλέπει ο Νόμος». Πήγε και κατέθεσε το τι έγινε. Εάν είναι κάποιος από πίσω το σίγουρο είναι ότι αυτός μένει στην Αγγλία και στην Κύπρο.

Μπορούν να κάνουν άρση απορρήτου. Είναι θέμα της δικαιοσύνης. Απ' ότι γνωρίζω είναι Κύπριος και μένει πολύ καιρό στο Λονδίνο και στην Κύπρο. Προφανώς αυτό θα το έχει ξανακάνει. Ο Μπαριέντος το κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου. Εγώ επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ενημέρωσα ως όφειλα. Συμφώνησε ότι έπρεπε να πάει στην αστυνομία το παιδί.

Είναι θέμα δικαιοσύνης τώρα. Δεν ανέφερε τίποτα. Του έβγαλε το πακετάκι. Τι κάνεις εδώ στον Μπέο του είπε; Θα σε πάω σε μεγάλη ομάδα του λέει αρκεί να δεχθείς κόκκινη πριν το 30'. Τι παίζεται από πίσω είναι δουλειά της δικαιοσύνης. Έχει κάνει ο Βόλος καταγγελία στην ΕΠΟ και στη FIFA για το φυσικό πρόσωπο, τον μάνατζερ, και οφείλει και η ΕΠΟ και η FIFA να λάβει τα μέτρα της.

Υπήρχε μία διαμάχη. Ο Μπαριέντος ήθελε να μείνει εδώ. Είχε και μία κοπέλα. Αυτός ήθελε να τον πάει αλλού. Ξαφνικά τι έγινε; Τι ψέματα λέει; Ότι έγινε έγινε. Το συγκεκριμένο παιδί είναι τρία χρόνια κοντά. Τι ξαφνικά ξύπνησε και είδε φαντάσματα;

Για τον δελεάσει; Πάρε τα 20.000 προκαταβολή και τα άλλα 20.000 όταν θα σε πάω σε άλλη ομάδα». Σε ερώτηση γιατί η καταγγελία δεν βγήκε νωρίτερα στη δημοσιότητα η απάντηση ήταν για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και να υπήρχε ηρεμία: «Δεν ήθελα με τόσους εκδρομείς στον Βόλο να υπάρξουν εντάσεις ή να σπάσουν μαγαζιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x