Stoiximan Super League

Μπέος: «Κάποιος… αθλητικός εισαγγελέας μου άσκησε δίωξη - Δεν έχω διοικητική σχέση με τον Βόλο και θα του κάνω μήνυση»

Την απόφαση να μηνύσει τον αθλητικό εισαγγελέα για τη δίωξη που του άσκησε αφού, όπως αναφέρει, δεν έχει καμία διοικητική σχέση με τον Βόλο ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με μήνυση θ’ απαντήσει στον αθλητικό εισαγγελέα ο Αχιλλέας Μπέος.

Έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που του άσκησε ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης για δυσμενείς κρίσεις, ο δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του για παράβαση καθήκοντος.

Η σχετική ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην “κρίση” του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος.

Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους “κριτές” και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές.

Έλεος πια…»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x