Stoiximan Super League

Μπεργκ: «Να διευθετηθούν κάποια πράγματα…»

Ο Μάρκους Μπεργκ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γκέτεμποργκ και δήλωσε έτοιμος να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, αρκεί «… να διευθετηθούν κάποια ζητήματα», όπως δήλωσε.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του από το Αμβούργο, έκλεισε την πόρτα της Γκέτεμποργκ και άνοιξε αυτή του Παναθηναϊκού, υπό τον όρο να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

«Είναι μια επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Δεν θέλω να επιστρέψω στη Σουηδία, αν και αγαπώ τη Γκέτεμποργκ», δήλωσε ο 27χρονος επιθετικός.

Παράλληλα «κάρφωσε» το Αμβούργο. «Διάβασα στις εφημερίδες ότι δεν ανήκω πλέον στην πρώτη ομάδα του Αμβούργου και πως πρέπει να προπονούμαι με τη δεύτερη ομάδα. Αυτό με δυσαρεστεί έντονα και είναι αντιεπαγγελματικό από την πλευρά της ομάδας. Όμως αυτό μάλλον συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου», τόνισε ο Σουηδός άσος, αλλά έκανε και την αυτοκριτική του. «Ξέρω πως μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν το έδειξα σε όλα τα παιχνίδια με τη φανέλα του Αμβούργου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x