Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε στο «KICK OFF» του ΣΚΑΪ πως η απόδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ξάνθη δεν ήταν η… πρέπουσα και γι’ αυτό ήρθε η ήττα από τους ακρίτες. «Ήταν ένα απ’ τα παιχνίδια που οφείλουμε να κερδίζουμε για να ανεβαίνουμε σκαλοπάτια» είπε μεταξύ άλλων ο Σουηδός φορ.
Οι δηλώσεις του Μπεργκ στην κάμερα του ΣΚΑΪ
«Σημειώθηκαν δύο πολύ όμορφα τέρματα από τους αντιπάλους μας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι ας μην δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες. Ήταν μία ατυχία για εμάς, αλλά οφείλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα κάναμε σήμερα. Δεν βάλαμε πολλούς παίκτες μας στην περιοχή της Ξάνθης στο πρώτο 45λεπτο για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Δεν έχει σημασία αν σε αυτά τα ματς έχεις στην κατοχή σου την μπάλα, γιατί αυτές οι ομάδες αμύνονται αρκετά καλά εναντίον μας, οπότε νομίζω πως στο μέλλον πρέπει να έχουμε περισσότερα πατήματα στην περιοχή. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που οφείλουμε να τα κερδίζουμε για να ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Ακόμα και στην κακή μας μέρα, πρέπει να παίζουμε καλύτερα»
Ερωτηθείς για τη συνέχεια και το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται: «Έχουμε ένα σκληρό παιχνίδι στην Ευρώπη μπροστά μας (σ.σ με Σταντάρ Λιέγης), οφείλουμε να ανακάμψουμε, να δούμε πού μπορούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε αρκετά να σκεφτούμε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






